Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Kaymakamlık tarafından program düzenlendi. İlçede gerçekleştirilen programa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceylanpınar İlçe Başkanı Halil Tetik ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Gaziler Günü kapsamında düzenlenen programda, Türkiye'nin bağımsızlığı ve güvenliği için mücadele eden gaziler anıldı. Programda gazilere duyulan minnet ve şükran dile getirilirken, hayatta olan gazilere sağlık ve huzur temennisinde bulunuldu.

Ceylanpınar'da Mhp Teşkilatı Gaziler Günü Programına Katıldı2MHP Ceylanpınar teşkilatı programda yer aldı

Kaymakamlık tarafından düzenlenen Gaziler Günü programına MHP Ceylanpınar İlçe Başkanı Halil Tetik ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

MHP Ceylanpınar İlçe Başkanlığı tarafından yapılan paylaşımda, teşkilat olarak Gaziler Günü programında yer alındığı belirtildi. Program kapsamında gazilerin fedakarlıkları ve ülkenin bağımsızlığı için verdikleri mücadele bir kez daha hatırlatıldı.

Gaziler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen program, ilçede farklı kesimlerden katılımcıları bir araya getirdi.

Ceylanpınar'da Mhp Teşkilatı Gaziler Günü Programına Katıldı3Gaziler minnet ve şükranla anıldı

Programda, Türkiye'nin bağımsızlığı ve bekası uğruna mücadele eden gaziler için minnet ve şükran mesajları paylaşıldı.

MHP Ceylanpınar İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna mücadele eden tüm gazilerin saygıyla anıldığı ifade edildi.

Hayatta olan gazilere ise sağlık ve huzur dilekleri iletildi. Gaziler Günü'nün, gazilerin fedakarlıklarının hatırlanması ve toplumdaki vefa duygusunun güçlendirilmesi açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi.

Ceylanpınar'da Mhp Teşkilatı Gaziler Günü Programına Katıldı4Ceylanpınar'da Gaziler Günü mesajı

19 Eylül Gaziler Günü kapsamında düzenlenen program, gazilere yönelik saygı ve minnet duygularının ifade edildiği etkinliklerden biri oldu.

Murat Hazar’dan MHP Ceylanpınar Başkanı Tetik’e Ziyaret
Murat Hazar’dan MHP Ceylanpınar Başkanı Tetik’e Ziyaret
İçeriği Görüntüle

MHP Ceylanpınar İlçe Başkanı Halil Tetik ve yönetim kurulu üyeleri de programa katılarak Gaziler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen anma programında yer aldı.

Ceylanpınar'da Mhp Teşkilatı Gaziler Günü Programına Katıldı5İlçe teşkilatı tarafından yapılan paylaşımda Gaziler Günü kutlanırken, vatanın bağımsızlığı ve güvenliği için mücadele eden gazilerin fedakarlıkları vurgulandı.

Ceylanpınar'daki programda gaziler anılırken, hayatta olan gazilere sağlık, huzur ve esenlik dilekleri iletildi. Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen etkinlik, gazilere yönelik toplumsal vefa ve saygının bir kez daha ifade edilmesine vesile oldu.

Ceylanpınar'da Mhp Teşkilatı Gaziler Günü Programına Katıldı6

Muhabir: Resul Özdil