Halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen açılışta, Başkan Çerçi yeni projelerin de müjdesini verdi.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesine bağlı Böcekli beldesi, Belediye Başkanı İbrahim Çerçi’nin vizyon projelerinden biri olan belde girişi ışıklandırma çalışmasıyla yepyeni bir görünüme kavuştu. Halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen açılış töreni, coşkulu anlara sahne oldu.

Böcekli’de Geceyi Gündüze Çeviren Proje Belde Girişi Aydınlatma Hizmete Açıldı (5)

Coşkulu Açılış: Davul Zurnayla Başladı

Açılış töreni öncesi belde halkı belediye önünde bir araya geldi. Davul ve zurna eşliğinde yapılan yürüyüş, ışıklandırma çalışmalarının yapıldığı Hacı Hedef Bulvarı’na kadar sürdü. Katılımın yoğun olması beldede adeta bir bayram havası estirdi.

Böcekli’de Geceyi Gündüze Çeviren Proje Belde Girişi Aydınlatma Hizmete Açıldı (6)

Başkan Çerçi: “Artık Böcekli’nin Geceleri Gündüz Olacak”

Halkın alkışları eşliğinde açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İbrahim Çerçi, projeyi şu sözlerle anlattı:

“Hizmete susamış bir belde olan Böcekli’yi hep birlikte kalkındıracağız. Artık gecelerimiz gündüz olacak. Çocuklarımızın ve torunlarımızın çalınan geleceğini geri getireceğiz. Böcekli’den göç edenlerin yeniden memleketlerine dönmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Gönül rahatlığıyla herkes memleketine geri dönebilir.”

Başkan Çerçi, TEDAŞ ile yapılan görüşmeler sonucunda hayata geçirilen ışıklandırma çalışmasının 1,5 kilometrelik Hacı Hedef Bulvarı boyunca uygulandığını belirtti. Ayrıca peyzaj düzenlemeleri ve bulvar yenilemelerinin de tamamlandığını ifade etti.

Böcekli’de Geceyi Gündüze Çeviren Proje Belde Girişi Aydınlatma Hizmete Açıldı (4)

“Böcekli’yi Görmeden Osmaniye Gezisi Eksik Kalacak”

Beldeye değer katacak yeni projelerin sırada olduğunu vurgulayan Başkan Çerçi, hedeflerini şu sözlerle açıkladı:

“Bizim için hizmette durmak yok. Osmaniye’ye gelip de ‘Böcekli’yi görmem lazım’ denilene kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Böcekli’de Geceyi Gündüze Çeviren Proje Belde Girişi Aydınlatma Hizmete Açıldı (3)

Yeni Projeler Yolda: “Yetiştiremiyoruz”

Başkan Çerçi, devam eden projelere değindi. Sabun Çayı Projesi, Düğün Salonu, Dümürdek ve Demlişer Mahallelerindeki yol ve bulvar düzenlemeleri gibi önemli yatırımları sıralayan Başkan Çerçi, düğün salonunun 15 gün içinde hizmete açılacağının müjdesini verdi.

Gençlerin taleplerine kayıtsız kalmadıklarını ifade eden Başkan, kapalı ve açık halı saha projelerinin de en kısa sürede hayata geçirileceğini, kadınların ekonomiye katılımını artırmak amacıyla kooperatifler kurulacağını söyledi.

Böcekli’de Geceyi Gündüze Çeviren Proje Belde Girişi Aydınlatma Hizmete Açıldı (2)

Halktan Yoğun İlgi ve Destek

Açılış törenine katılan vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirdi. Bir vatandaş, duygularını şu sözlerle ifade etti:

Osmaniyeliler Dikkat BYD Araçlarda Pil Sorunu Geri Çağrı
Osmaniyeliler Dikkat BYD Araçlarda Pil Sorunu Geri Çağrı
İçeriği Görüntüle

“Başkanımıza helal olsun. Böyle yolları, böyle ışıkları görmeyenlerin gözü kör olsun.”

Bir başka vatandaş ise, “Belde girişi ışıklarla donatıldı, kendimizi adeta Avrupa caddesinde gibi hissediyoruz” diyerek Başkan Çerçi’ye güven ve desteklerini dile getirdi.

Böcekli’de Geceyi Gündüze Çeviren Proje Belde Girişi Aydınlatma Hizmete Açıldı (1)

Böcekli’nin Yüzü Gülüyor

Başkan İbrahim Çerçi’nin liderliğinde hayata geçirilen yatırımlar, belde halkı tarafından büyük bir heyecanla karşılanıyor. Aydınlatma projesiyle birlikte Böcekli’nin geceleri artık ışıl ışıl, modern ve güvenli bir görünüme kavuştu. Yapılan yatırımlar sadece beldenin estetiğine katkı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda yaşam kalitesini de yükseltiyor.

Muhabir: Ersin ŞİMŞEK