Osmaniye Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında belediyede görev yapan engelli personelle bir araya geldi.

Başkan Uyutmaz’dan Engelliler Günü Buluşması (8)Samimi bir buluşma ortamında gerçekleşen görüşmede, engelli çalışanların belediyenin gücüne güç katan değerli bireyler olduğu vurgulandı.

Başkan Uyutmaz’dan Engelliler Günü Buluşması (7)“Biz Kocaman Bir Aileyiz”

Belediye Başkanı Uyutmaz, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada engelli çalışanların üretkenlikleri ve katkılarıyla Toprakkale Belediyesi’nin önemli bir parçası olduğunu belirtti. Başkan Uyutmaz’dan Engelliler Günü Buluşması (6)

Osmaniyeliler Dikkat 1 Milyon Liranın Faiz Getirisi
Osmaniyeliler Dikkat 1 Milyon Liranın Faiz Getirisi
İçeriği Görüntüle

“Onlar bizim için engelli birey değil, üreten, katkı sunan ve b elediyemizi birlikte büyüttüğümüz kıymetli personelimizdir. Bugün hem bu özel günü kutluyor hem de emekleriyle bize değer katan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.”

Başkan Uyutmaz’dan Engelliler Günü Buluşması (5)Azim ve Çalışkanlığa Vurgu

Başkan Uyutmaz, engelli personelin azmi, çalışkanlığı ve belediyeye kattığı değerin geleceğe dair en büyük güçlerinden biri olduğunu dile getirerek farkındalığın her gün sürdürülmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Uyutmaz’dan Engelliler Günü Buluşması (4)Başkan Uyutmaz’dan Engelliler Günü Buluşması (3)Başkan Uyutmaz’dan Engelliler Günü Buluşması (2)Başkan Uyutmaz’dan Engelliler Günü Buluşması (1)

Muhabir: Mert Cantürk