Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, yeni hizmet binasında ziyaretçileriyle buluşuyor. Bölgesel iş birliklerinden çocuk oyun alanlarına kadar birçok projeyle ilçeye hizmet sunmaya devam ediyor.
DÜZİÇİ BELEDİYESİNDE DAYANIŞMA, YENİLİK VE GÖNÜL BAĞI ÖN PLANDA
Osmaniye’nin Düziçi ilçesi, belediye hizmetlerinde yeni bir sayfa açtı. Belediye Başkanı Mustafa İba, hem ilçeyi temsilen bölgesel iş birliklerini güçlendiren temaslarda bulunuyor hem de yeni belediye hizmet binasında halkla kucaklaşarak katılımcı ve gönül odaklı bir belediyecilik anlayışı sergiliyor.
ÇUKUROVA BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISINDA DÜZİÇİ ADINA GÜÇLÜ TEMSİL
Başkan Mustafa İba, Adana’da gerçekleştirilen Çukurova Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı’na katılarak, ilçeyi başarıyla temsil etti. Bölgedeki belediye başkanlarıyla bir araya gelen İba, hizmet kalitesinin artırılması, belediyeler arası iş birliğinin güçlendirilmesi ve ortak projelerin hayata geçirilmesi adına önemli istişarelerde bulundu.
“İlçemizin sorunlarını aktarma, çözüm yollarını birlikte değerlendirme fırsatı bulduk. Her platformda Düziçi’mizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz,” diyen İba, ortak akılla yönetim vizyonunun altını çizdi.
YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASINDA YOĞUN ZİYARETÇİ İLGİSİ
Düziçi Belediyesi'nin yeni hizmet binası, açılışının ardından adeta ziyaretçi akınına uğradı. Başkan Mustafa İba, her fırsatta gelen misafirlerini büyük bir samimiyetle ağırlayarak, vatandaşın desteğinin kendileri için ne kadar kıymetli olduğunu vurguluyor.
Başkan İba, yeni hizmet binasında ailesinin gerçekleştirdiği anlamlı ziyareti şu sözlerle duyurdu:
“Kıymetli aileme, büyüklerime, akrabalarıma teşekkür ediyorum. Ailem tarafından adanan adağımızı keserek bu anlamlı günde şükrümüzü hep birlikte yerine getirdik. Sevinç ve heyecanımıza ortak olan herkese minnettarız.”
BÖLGE BAŞKANLARINDAN ZİYARET: DAYANIŞMA MESAJI
Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy, AK Parti Yarbaşı Belde Başkanı Ahmet Köken ve belediye meclis üyeleri, Böcekli Belediye Başkanı İbrahim Çerçi gibi isimler de Başkan İba’yı yeni binasında ziyaret ederek desteklerini sundu.
“Bölgedeki belediyelerle iş birliğimizi sürdüreceğiz. Dayanışma ruhu ile bölgemizi hep birlikte kalkındıracağız,” diyen İba, kardeş belediyecilik anlayışını vurguladı.
ESNAFIN GÜCÜ BELEDİYENİN YANINDA
Düziçi’nin esnafları da Başkan İba’yı yalnız bırakmadı. ÇEM Sürücü Kursu İşletmecisi Tahsin Çiloğulları ve kızı İrem Çiloğulları Olca, yanı sıra Yeni Sanayi Sitesi esnafı, yeni hizmet binasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
“Esnafımızın desteği, yalnızca maddi değil; gönül gücü olarak da bizimle. Alın teriyle ilçemize katkı sunan her bir kardeşime teşekkür ediyorum,” ifadeleriyle Başkan İba, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
ÇOCUKLARA YENİ OYUN ALANI MÜJDESİ
Başkan Mustafa İba, sadece yetişkinler değil, çocukları da unutmuyor. Sabunçayı Mesire Alanı’nda, çocuklara yönelik yeni bir oyun alanı için çalışmalara başlandı. Belediye meclis üyeleriyle birlikte alanı yerinde inceleyen Başkan İba, çocuklarla da bir araya gelerek mutluluklarına ortak oldu.
“Çocuklarımızın gözlerindeki heyecan, her şeyin en güzel karşılığı. Onlara güvenli ve eğlenceli alanlar sunmak için çalışıyoruz,” diyen İba, sosyal belediyeciliğin önemini vurguladı.
TOPLUMA AÇIK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA YOLA DEVAM
Başkan İba, hayata geçirdiği projeler ve attığı adımlarla halkla iç içe, çözüm odaklı bir yönetim anlayışını sürdürüyor. Yeni hizmet binasıyla birlikte hizmet kapasitesi artarken, gönül köprüleri de sağlamlaşıyor.
“Akdeniz’in incisi Düziçi’mizde gönülden gönüle kurduğumuz bu köprünün daha da güçleneceğine inancımız tam,” diyen Başkan İba, her daim halkla birlikte yürüyeceklerini ifade ediyor.