İYİ Parti Gençlik Kolları Doğu Akdeniz Bölge Koordinatörü ve Osmaniye İl Başkanı Ahmet Çağrı Körce, görev kapsamındaki ilk ziyaretini Adana’ya gerçekleştirdi. Ziyarette gençlik teşkilatının sahadaki gücüne dikkat çeken Körce, gördüğü ilgiden memnun kaldığını ifade etti.

“İYİ Gençlik Dimdik Ayakta”

Adana’da parti teşkilatı ve gençlerle bir araya gelen Körce, İYİ Parti gençliğinin kararlılıkla çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı. Gençlik yapılanmasının her geçen gün daha da güçlendiğini belirten Körce, sahadaki birlik ve motivasyonun dikkat çekici olduğunu dile getirdi.

Bakan Uraloğlu, Antalya'da 'Altınkale Farklı Seviyeli Kavşağı'nın açılışında konuştu:
Bakan Uraloğlu, Antalya'da 'Altınkale Farklı Seviyeli Kavşağı'nın açılışında konuştu:
İçeriği Görüntüle

Başkan Körce’den Adana’da Birlik Mesajı (1)Bölge Genelinde Ziyaretler Sürecek

Doğu Akdeniz Bölge Koordinatörü olarak sorumluluk alanındaki illeri ziyaret etmeye devam edeceğini belirten Körce, önümüzdeki süreçte kapsamlı bir saha programı yürüteceklerini açıkladı. Bu kapsamda farklı illerde teşkilat buluşmaları ve çeşitli temasların gerçekleştirileceği bildirildi.

Teşkilat Çalışmaları Hız Kazanıyor

Ziyaretin, bölgedeki gençlik teşkilatlarının daha aktif hale gelmesi açısından önemli bir adım olduğu değerlendirilirken, Körce’nin saha çalışmalarına hız kesmeden devam edeceği ifade edildi.

Muhabir: Resul Özdil