Osmaniye'nin Düziçi İlçesi Belediye Başkanı Mustafa İba, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tolga Nacar, Emlak Katılım Osmaniye Şube Müdürü Erkan Çalış ve Sabio Sigorta yöneticisi Ahmet Kesilmiş'i makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan İba, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli Hemşehrilerim, Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü sayın Tolga Nacar, Emlak Katılım Osmaniye Şube Müdürü sayın Erkan Çalış ve Sabio Sigorta yöneticisi sayın Ahmet Kesilmiş beylerin ziyaretlerinden memnuniyet duyduk. Kendilerine teşekkür ediyor, esenlikler diliyorum."
Ziyaretlerin, Düziçi ilçesi için yeni iş birlikleri ve projelerin geliştirilmesine katkı sağlaması bekleniyor. Belediye Başkanı İba, misafirlerine gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederek, ilçenin kalkınmasına yönelik çalışmaların devam edeceğini vurguladı.
Bu ziyaret, Düziçi ilçesinin sosyal ve ekonomik alanlarda gelişimine katkı sağlayacak adımların atılması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.