Sokak Hayvanları Sorunu: Gelişmiş Ülkelerden Alınabilecek Dersler Sokak Hayvanları Sorunu: Gelişmiş Ülkelerden Alınabilecek Dersler

İba, genç, dinamik ve tecrübeli bir profil çizerek, her kesimden insanın desteğini arkasına alarak Düziçi'ni geleceğe taşımak istiyor.

Başkan Adayı Mustafa İba Kazanan Düziçi Olacak (8)Ziyaretlerde ve etkinliklerde büyük ilgi gören İba, özellikle gençlerin desteğiyle kampanyasını güçlendiriyor.

Başkan Adayı Mustafa İba Kazanan Düziçi Olacak (6)

Yaşlı, genç, işçi, emekli ve esnafların bir araya gelerek destek vermesiyle İba'nın kampanyası ivme kazanıyor.

Başkan Adayı Mustafa İba Kazanan Düziçi Olacak (7)

Kendi ekibiyle birlikte gece gündüz demeden çalışan İba, Düziçi'nin ihtiyaç duyduğu hizmetleri sağlamak için kararlılıkla çalışıyor.

Başkan Adayı Mustafa İba Kazanan Düziçi Olacak (4)

Mustafa İba, "31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kazanan Düziçi olacak" diyerek halka olan güvenini ifade ediyor ve gelecek için umut veriyor.

Başkan Adayı Mustafa İba Kazanan Düziçi Olacak (5)İba, seçilmesi durumunda Düziçi'nin daha yaşanabilir bir kent olması için yoğun çaba harcayacağını ve halkın desteğiyle başarılı olacaklarına inandığını dile getiriyor.

Başkan Adayı Mustafa İba Kazanan Düziçi Olacak (3)Başkan Adayı Mustafa İba Kazanan Düziçi Olacak (2)Başkan Adayı Mustafa İba Kazanan Düziçi Olacak (1)

Editör: Resul Özdil