Galatasaray’da transfer gündemi hareketli. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda gözler, takıma katılacak isimler kadar takımda kalacak yıldızlarda da. Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen Galatasaray, bu doğrultuda kadrosunu korumak istiyor. Ancak Avrupa kulüplerinin ilgisi giderek artıyor.
Son iddiaya göre, Premier Lig ekibi Nottingham Forest, milli futbolcu Barış Alper Yılmaz için tam 30 milyon euroyu gözden çıkardı. İngiliz basınında yer alan ve Takvim gazetesine de yansıyan bilgilere göre, İngiliz kulübü yakın zamanda Galatasaray ile resmi temasa geçmeyi planlıyor.
“Barış Alper için masada dev bir teklif var, ama Galatasaray şimdilik kapıyı kapattı.”
🇹🇷 Galatasaray Satışa Sıcak Bakmıyor
Yönetim ve teknik heyet, 25 yaşındaki milli futbolcunun performansından son derece memnun. Hem kanatta hem forvette oynayabilen Barış Alper, takımın çok yönlü jokeri konumunda. Şampiyonlar Ligi hedefi doğrultusunda sarı-kırmızılılar, yıldız oyuncusunu kadroda tutmak istiyor.
Galatasaray cephesi, “önce başarı, sonra transfer” anlayışıyla hareket ediyor. Bu nedenle dev tekliflere rağmen Barış Alper’in ayrılığına şu aşamada sıcak bakılmıyor.
📊 Barış Alper Yılmaz’ın Galatasaray Karnesi
-
Yaş: 25
-
Pozisyon: Sol kanat / Forvet
-
Maç: 156
-
Gol: 25
-
Asist: 20
Milli Takım’da da görev alan genç futbolcu, özellikle son iki sezonda fiziksel gücü, temposu ve oyun disipliniyle dikkatleri üzerine çekti. Avrupa’da birçok kulüp tarafından izlenen oyuncu için bu teklifin sadece başlangıç olabileceği konuşuluyor.
🧐 Karar Ne Olacak?
Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Ancak Galatasaray’ın önceliği net: Barış Alper Yılmaz’ın ayrılığı, yerinin doldurulması garanti edilmeden gündeme alınmayacak.
Yönetim, genç futbolcunun değeri daha da artacağına inanıyor ve aceleci bir satıştan kaçınıyor.





