Çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla yapılan Şubat ayına ilişkin 872,4 milyon TL Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesini duyurdu.

Para-1Bakan Göktaş, çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için çalıştıklarını vurgulayarak, bu ödemelerin çocukların aileleriyle, sosyal çevreleri içinde güçlenmelerine katkı sağladığını belirtti.

Mayıs Ayında Çalışanlara Sevindirici Haber: Ekstra Mesai Ücreti ile Maaşlar Artıyor Mayıs Ayında Çalışanlara Sevindirici Haber: Ekstra Mesai Ücreti ile Maaşlar Artıyor

Para 23Aile bütünlüğünün korunmasına ve çocukların aileleriyle birlikte sağlıklı bir geleceğe hazırlanmasına büyük önem verdiklerini belirten Bakan Göktaş, çocukların aile ortamında büyümelerinin toplumsal değerlerin korunmasında kilit bir rol oynadığına inandıklarını ifade etti.

Orgun Egitim NedirBu kapsamda yapılan 872,4 milyon TL’lik SED ödemesi, çocukların sağlıklı bir şekilde büyümesine ve eğitimlerine katkı sağlayarak toplumun genel refahına olumlu etkiler yapmayı hedefliyor.

Aile Sosyal PolitikalarBakan Göktaş, çocukların öncelikli olarak aile şefkati ve sıcaklığı içinde yetişebilmeleri için gayret gösterdiklerini belirtti.

Editör: Ertuğrul Salih Çimen