Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Levent Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Osmaniye Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy’u makamında ziyaret etti.
Spor Çalışmaları Üzerine Görüş Alışverişi
Ziyarete, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Tugay Akıncı, Genel Sekreter ve Futbol İl Temsilcisi Harun Uygun ile kulüp yöneticisi ve Sabır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Resul Özdil katıldı.
Heyet, Osmaniye’deki spor çalışmaları, sporcuların durumu ve tesislerin gelişimi üzerine Başsavcı Arısoy ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Başsavcı Arısoy’a Plaket Takdimi
ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Tugay Akıncı, günün anısına Başsavcı Uygur Kaan Arısoy’a plaket takdim etti. Federasyon yönetimi, ziyarette gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başsavcı Arısoy’a teşekkürlerini iletti.




