Benzin ve motorin fiyatlarındaki artışlar, sürücülerin cebini yakmaya başladı. İstanbul, Ankara ve İzmir'de akaryakıt fiyatları ne kadar oldu?

Osmaniye Sürücülerinden Akaryakıt Fiyatlarına Tepki Yüksek Fiyatlar Can Yakıyor (3)-1Akaryakıt fiyatlarındaki zamların sebepleri merak ediliyor. Küresel piyasada yaşanan dalgalanmalar Türkiye'de akaryakıt fiyatlarını etkiliyor; bunun yanında dolar kurunun iniş ve çıkışları da fiyatlara yansıyor.

Osmaniye Sürücülerinden Akaryakıt Fiyatlarına Tepki Yüksek Fiyatlar Can Yakıyor (2)-1Benzin litre fiyatına 1,53 TL, motorin litre fiyatına ise 1,10 TL zam yapıldı.

Osmaniye Sürücülerinden Akaryakıt Fiyatlarına Tepki Yüksek Fiyatlar Can Yakıyor (3)Bu zamlı fiyatlarla birlikte akaryakıt istasyonlarında yeni tarifeler uygulanmaya başlandı. İstanbul'da benzinin litre fiyatı 42,08 TL'ye, motorinin litre fiyatı ise 41,90 TL'ye yükseldi.

Osmaniye Sürücülerinden Akaryakıt Fiyatlarına Tepki Yüksek Fiyatlar Can Yakıyor (1)Ankara'da benzin 42,83 TL, motorin ise 42,71 TL oldu. İzmir'de ise benzin 43,04 TL, motorin ise 42,91 TL olarak belirlendi.

Emeklilere Kurban Bayramı Öncesi Büyük Müjde: Üçlü Ödeme Formülü ile 31.000 TL’ye Varan Destek Emeklilere Kurban Bayramı Öncesi Büyük Müjde: Üçlü Ödeme Formülü ile 31.000 TL’ye Varan Destek

Osmaniye Sürücülerinden Akaryakıt Fiyatlarına Tepki Yüksek Fiyatlar Can Yakıyor (1)-1Araç sahipleri için ekonomik olarak zorlayıcı bir dönem başlamış gibi görünüyor.

Osmaniye Sürücülerinden Akaryakıt Fiyatlarına Tepki Yüksek Fiyatlar Can Yakıyor (2)Yakıt fiyatlarındaki bu artışlar, sürücülerin günlük hayatlarını etkileyebilir ve taşıt giderlerini artırabilir.

Editör: Resul Özdil