Faizsiz kredi ve sıfır faizli taksitli nakit avans kampanyasıyla müşterilerine kolaylık sağlayan banka, ekonomik özgürlüğü destekliyor.

AstraZeneca'dan Türkiye'deki klinik araştırmalara 1 milyar liranın üzerinde yatırım AstraZeneca'dan Türkiye'deki klinik araştırmalara 1 milyar liranın üzerinde yatırım

Para-1Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Akbank Mobil uygulamasını indirerek "Akbanklı olmak istiyorum" adımını takip etmeleri gerekiyor. Bu süreci başarıyla tamamlayan yeni müşteriler, 30 bin liraya kadar faizsiz borç para çekebilecekler.

Kampanya Başvuru Şartları:

  • Kampanya, 22 Ocak 2024 – 15 Mart 2024 tarihleri arasında geçerlidir ve Akbank Mobil uygulamasını indirerek "Akbanklı olmak istiyorum" adımını takip eden ilk defa ve uzaktan müşteri edinimi sürecini tamamlayanlar faydalanabilir.
  • Kredi başvurusu, Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.
  • Yeni müşteriler, müşteri olduktan sonra 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilirler. Bu süreç kurye aracılığıyla gerçekleştirilir ve belge işlemleri tamamlandıktan sonra kredi başvurusu yapılabilir.
  • Başvurular, Akbank tarafından değerlendirilerek onaylanırsa karşılanacaktır.
  • Kampanya kapsamında kullanılacak minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı ise 10.000 TL'dir. Maksimum vade ise 6 aydır.

Para1

Akbank'ın bu özel kampanyasıyla, kadınları finansal anlamda güçlendirerek ekonomik özgürlüklerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Editör: Resul Özdil