Toprakkale ilçesinde gerçekleşen ziyarette, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kaya, İl Başkan Yardımcısı ve Toprakkale Koordinatörü Ufuk Has ile birlikte Belediye Başkan Adayı Bekirhan Uyutmaz'ı ziyaret etti.

Ak Parti'li İsmail Kaya, Toprakkale Ziyaretinde Bekirhan Uyutmaz'la Buluştu (4)Sazlık Mahallesi'nde bulunan hemşehrilerle bir araya gelen heyet, Toprakkale'deki hizmetlerin devamı için çalışma sözü verdi.

Ak Parti'li İsmail Kaya, Toprakkale Ziyaretinde Bekirhan Uyutmaz'la Buluştu (3)İsmail Kaya, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Bekirhan Uyutmaz Başkan ile birlikte Toprakkale'de hizmetlerine devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Gürbüz: “Elbistan’ı yeniden ayağa kaldıracağız” Başkan Gürbüz: “Elbistan’ı yeniden ayağa kaldıracağız”

Ak Parti'li İsmail Kaya, Toprakkale Ziyaretinde Bekirhan Uyutmaz'la Buluştu (2) Ziyarette, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunan heyet, vatandaşların taleplerini dinleyip çözüm noktasında destek olmayı hedefliyor.

 Ak Parti'li İsmail Kaya, Toprakkale Ziyaretinde Bekirhan Uyutmaz'la Buluştu (1)

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Kaya, Toprakkale ilçesinde gerçekleştirdiği ziyarette, Belediye Başkan Adayı Bekirhan Uyutmaz ile bir araya geldi. Sazlık Mahallesi'nde hemşehrilerle buluşan heyet, Toprakkale'de devam eden hizmetlerin sürdürülmesi ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için çalışma sözü verdi.

Editör: Resul Özdil