AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Seydi Gülsoy, Hatay'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, diğer milletvekilleri ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile birlikte, Türkiye-Kore Dostluk Kenti Geçici Konaklama Merkezi'nde ikamet eden vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi.

Ak Parti Milletvekili Gülsoy, Hatay'da İftar Programında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi (1)Mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerinde gerçekleştirilen iftar programına, telefon bağlantısı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılarak kıymetli Hataylı hemşehrilerine hitap etti.

Ak Parti Milletvekili Gülsoy, Hatay'da İftar Programında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi (2)İftar programı sırasında konuşan Seydi Gülsoy, "Hatay'da Türkiye-Kore Dostluk Kenti Geçici Konaklama Merkezi'nde ikamet eden vatandaşlarımızla birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının manevi atmosferinde, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek adına bu tür etkinliklerin önemi büyüktür. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu özel programı organize edenlere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Ak Parti Milletvekili Gülsoy, Hatay'da İftar Programında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi (3)

AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık'ın Filistin Paylaşımı AK Parti Osmaniye Milletvekili Derya Yanık'ın Filistin Paylaşımı

Hatay'da gerçekleştirilen iftar programı, birlik ve dayanışma ruhunu güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Muhabir: Resul Özdil