AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, ilçe teşkilatında gerçekleştirilen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İlçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, İl Koordinatörü Mustafa Yılmazer, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alaca ve Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Kurt toplantıya katılım sağladı.
“İlçemiz için verimli bir toplantı oldu”
Başkan Turgut Kararmaz, toplantının ilçenin geleceğine yönelik değerlendirmeler açısından verimli geçtiğini belirtti.
“Teşkilatımızla birlik ve beraberlik içinde, ilçemizin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Toplantımızın hem ilçemiz hem de teşkilatımız adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Katılımcılar gündemi değerlendirdi
Toplantıda, ilçe genelinde yürütülen hizmetler ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar ele alınırken, teşkilat mensupları fikir ve önerilerini paylaştı. Katılımcılar, yerel sorunların çözümüne yönelik projeler ve vatandaşlarla iletişimin güçlendirilmesi konularında istişarelerde bulundu.
Birlik ve dayanışma vurgusu
Toplantının sonunda, AK Parti Düziçi Teşkilatı’nın ortak hedefi olan hizmet odaklı çalışmalara devam edileceği vurgulandı. İlçe Başkanı Kararmaz, “Hep birlikte güçlü bir teşkilat yapısıyla yolumuza devam edeceğiz” dedi.







