Sabır Medya Grubu Başkanı Ersin Şimşek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sabır Gazetesi Osmaniye Bürosu Önemli Ziyarete Ev Sahipliği Yaptı
Sabır Gazetesi Osmaniye Bürosu, bölgedeki önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz ve AK Parti Düziçi Gençlik Kolları Başkanı Halil Kurt, yeni açılan Osmaniye büromuzu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Görüşmede Gündem: Yerel Projeler ve Gençlik Politikaları
Ziyaret sırasında, Düziçi’nde yürütülen belediye hizmetleri, bölgesel projeler ve gençlik politikaları üzerine önemli değerlendirmelerde bulunuldu. Bölgenin kalkınması, halkın beklentileri ve belediye çalışmalarının geleceği üzerine fikir alışverişi yapıldı.
Başkanlar, gençlerin yerel yönetim süreçlerine aktif katılımı ve sosyal projeler konusunda atılacak yeni adımları ele alırken, Sabır Gazetesi olarak bölgedeki gelişmeleri tarafsız ve doğru bir şekilde aktarmaya devam edeceğimizi belirttik.
Ersin Şimşek: “Bu Tür Buluşmalar Bölge İçin Önemli”
Sabır Medya Grubu Başkanı Ersin Şimşek, ziyaretin kendilerini onurlandırdığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:
"Bölgenin önde gelen isimlerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Medya olarak, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve yerel yönetimlerin çalışmalarının halka aktarılması bizim için büyük önem taşıyor. Bu tür ziyaretler, iş birliği ve bölgenin gelişimi açısından oldukça kıymetli."
Teşekkürlerimizi Sunarız
Nazik ziyaretleri ve içten temennileri için Mustafa İba, Turgut Kararmaz ve Halil Kurt’a teşekkür ederiz. Osmaniye’deki yeni merkezimiz, bölgeye değer katan haberleri ve gelişmeleri okuyucularımıza ulaştırmaya devam edecek.
📍 Sabır Gazetesi Osmaniye Bürosu
📍 Dr. Ahmet Alkan Caddesi, Yükseliş İş Merkezi, Kat:3, Osmaniye
Ziyaretlerinizle bizlere destek olduğunuz için teşekkür ederiz!