Acılı baba Abdullah Cevdet Yeşil, Kahramanmaraş 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilecek ilk duruşma öncesinde açıklamalarda bulunarak adalet çağrısı yaptı.

Yeşil, aile olarak duruşmayı yakından takip edeceklerini belirterek, olayda ihmali veya sorumluluğu bulunan herkesin yargı önünde hesap vermesini istediklerini ifade etti.

Yeşil, “Yavrularımızın ve Ayla öğretmenimizin ilk duruşması Kahramanmaraş 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleştirilecek. Biz de duruşmada ve mahkeme sonunda orada olacağız” dedi.

Kitapsan’dan Sektöre Çağrı Eğitim Ürünlerinde KDV Kalkmalı
Kitapsan’dan Sektöre Çağrı Eğitim Ürünlerinde KDV Kalkmalı
İçeriği Görüntüle

“En Ağır Cezaları Almalarını İstiyoruz”

Olayda sorumluluğu bulunduğu öne sürülen kişiler hakkında en ağır cezaların uygulanmasını beklediklerini dile getiren Yeşil, şöyle konuştu:

“Bu olayda sorumluluğu bulunan anne, baba ve diğer yetkililerin en ağır cezaları almasını istiyoruz. Yüce Türk adaletine ve devletimize güvenimiz sonsuzdur.”

Ailelerden Destek Çağrısı

Yeşil, dava sürecinde kamuoyunun ve ailelerin desteğinin kendileri için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Tüm ailelerimizin ve milletimizin bu süreçte yanımızda olmasını, bizlere destek vermesini bekliyoruz. Bu olayda ihmali ve sorumluluğu bulunan herkesin hak ettiği cezayı almasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Resul Özdil