Ziraat Mobil uygulaması üzerinden başvuran müşterilere 1.000 TL'ye kadar bankkart hediye edilecek!

Yeni kampanya ile Ziraat Mobil'den başvuru yapanlar, 1 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında Ziraat Süper Şube müşterisi olma fırsatı yakalayacaklar.

2024 Sicil Affı ve Devlet Destekli Borç Kapatma Kredisi Başvuruları Başladı mı? 2024 Sicil Affı ve Devlet Destekli Borç Kapatma Kredisi Başvuruları Başladı mı?

ParaKampanyaya katılmak için ise Bankkart Mobil üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir. Kampanya kapsamında, müşteriler her 1.000 TL ve üzeri alışverişlerinde 250 TL bankkart lira kazanacaklar.

Para-2Ziraat Mobil üzerinden müşteri olma sürecini tamamlayarak kampanyadan faydalanmak mümkündür. Katılımcılar, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar teslim edilen ve kullanıma açılan kredi kartları ile hediye bankkart lira fırsatından yararlanabileceklerdir.

Para-1Kampanya detaylarına göre, her bir kişi en fazla bin TL'ye kadar bankkart lira hediyesi kazanabilecek. Kampanyaya katılım için son başvuru tarihi 31 Mayıs 2024 olarak belirlenmiştir.

Para 5Ziraat Bankası'nın bu kampanyasıyla müşterilerine sunduğu avantajlar göz önüne alındığında, mobil bankacılık deneyimini daha da ödüllendirici hale getiriyor.

Editör: Resul Özdil