Artık emekliler, gelir belgesi veya ipotek olmadan, sadece emeklilik maaş bordrosu ile bu nakit desteğe kolayca başvurabilecekler.

Para 5Bu kolay başvuru şartları, emeklilerin ihtiyaç duydukları finansmana hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmalarını sağlayacak.

Para CezaDüşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleriyle sunulan bu nakit desteğinden yararlanmak isteyen emekliler, ihtiyaçlarına uygun ödeme planı seçerek bütçelerini zorlamadan finansman sağlayabilecekler.

Para1

Başvurular, Ziraat Bankası, Garanti BBVA ve Akbank'ın şubelerine veya internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamaları üzerinden yapılabilecek.

Para 3Emeklilerin başvuru sırasında emeklilik maaş bordrosu ve kimlik belgesi gibi belgeleri sunmaları gerekiyor.

Adana, Hatay ve Mersin'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerle kutlandı Adana, Hatay ve Mersin'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerle kutlandı

Para-1Ancak bu nakit destek imkanının sınırlı sayıda olduğu unutulmamalıdır.

ParaBu nedenle emeklilerin fırsatı kaçırmamaları ve en kısa sürede başvuruda bulunmaları tavsiye edilmektedir. Ziraat Bankası, Garanti BBVA ve Akbank, emeklilere sundukları bu destekle, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emeklilere önemli bir kolaylık sağlıyor.

Editör: Mehmet Çardak