Adana'da nehirde kaybolan gencin cesedine ulaşıldı Adana'da nehirde kaybolan gencin cesedine ulaşıldı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhuriyetimizin 101. yılı kutlamaları kapsamında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Özdağ, 2024 yılının Türk tarihinin en zor yıllarından biri olacağını belirterek, Türkiye'nin karşı karşıya olduğu mevcut sorunlara ve geleceğe dair planlarına değindi.

Özdağ, "Cumhuriyetimizin 101. Yılında Atatürk’ün kurduğu milli-üniter ve laik devletimiz tasfiye edilmek istenmektedir," diyerek yeni anayasa taslağına ve Türk kimliğini tanımlayan anayasal maddelerin değişiklik tehdidine işaret etti. Ümit Özdağ, devletin tarikat ve cemaatler arasında bölüşüldüğünü, ülkenin sığınmacı ve kaçaklar tarafından istila edildiğini iddia etti.

Türk ekonomisinin "bir iç sömürge gibi" görüldüğünü ve Saray rejiminin yandaşları tarafından talan edildiğini belirten Özdağ, işsizlik ve yoksulluğun her geçen gün arttığını vurguladı. Terör örgütlerinin, ülkenin bu zor durumundan faydalanmaya çalıştığını da ekledi.

Buna rağmen, Zafer Partisi'nin Türk milleti, Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarına karşı mücadelede kararlı olduğunu ifade eden Özdağ, 2024 yılının Zafer Partisi'nin önderliğinde, sığınmacıların vatanlarına dönüşü, ekonomik krizlerden kurtuluş ve eğitimde reformlar gibi bir dizi olumlu değişikliğin başlangıcı olacağını belirtti.

Genel Başkan, "2024'ü hep birlikte Zafer fırtınası yılı yapalım, Türk Milleti’nin zafere ulaştıralım. Devletimizi, ülkemizi ve soyulan zenginliklerimizi geri alalım," diyerek sözlerini tamamladı. Özdağ'ın bu açıklamaları, partisinin gelecek planları ve Türkiye'nin mevcut durumuna dair net bir vizyon ortaya koyduğu yorumlarına neden oldu.