Ziyaretleri sırasında misafirperverlikleri için Sigorta ailesine teşekkür eden Ertuğ, vatandaşlarla samimi bir şekilde buluşmaya devam ediyor.

Güntürkün Sigorta'nın sahipleriyle gerçekleştirdiği bu ziyaret, Ahmet Atakan Ertuğ'un seçim sürecindeki yakın temaslarını ve vatandaşlarla kurduğu iletişimi gösteriyor. Ertuğ'un, seçim vaatlerini paylaşmak ve vatandaşların sorunlarını dinlemek için yaptığı bu ziyaretler, yerel seçimlerde adayın saha çalışmalarının önemli bir parçasını oluşturuyor.

Bakan Uraloğlu: "Bin 714 kilometre olan otoyol ağımız 3 bin 726 kilometreye ulaştı" Bakan Uraloğlu: "Bin 714 kilometre olan otoyol ağımız 3 bin 726 kilometreye ulaştı"

Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Atakan Ertuğ, Güntürkün Sigorta Sahiplerini Ziyaret EttiZafer Partisi'nin Osmaniye Belediye Başkan adayı Ahmet Atakan Ertuğ'un, Güntürkün Sigorta sahipleri ziyareti, adayın halkla buluşma ve yerel yönetim hedeflerini vatandaşlarla paylaşma çabasını yansıtıyor. Ertuğ'un, Osmaniye'nin geleceği için yapılan her katkının önemine vurgu yaparak, seçim çalışmalarını saha çalışmalarıyla sürdürdüğü gözlemleniyor.

Editör: Resul Özdil