Ertuğ, 18-39 yaş arası seçmen oranının Osmaniye'de %54 olduğunu belirterek, gençlerin sahip olduğu bu gücün farkında olmalarını vurguladı.

Gazeteciler Ekonomik Kıskacın ve Baskının Altında Gazeteciler Ekonomik Kıskacın ve Baskının Altında

Seçmenlerin istedikleri kişiyi belediye başkanı olarak seçebilecek kadar güçlü olduklarını hatırlatan Ertuğ, gençlerin mevcut yönetimden ve muhalefetten sıkıldığını bildiğini ifade etti. Kendi gelecekleri için sandığa gitmemekte tereddüt etmemeleri gerektiğini belirten Ertuğ, şehrin kaderinin gençler tarafından belirlenmesi gerektiğini vurguladı.

Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Atakan Ertuğ Gençlere Seslendi 'Gelecek Sizin, Karar Sizin!Ertuğ'un çağrısıyla gençlerin artık şehri kendilerinin yöneteceğinin altını çizdiği belirtildi. Onların geleceğinin kendilerine bağlı olduğunu ifade eden Ertuğ, genç seçmenlerin kararlarını verirken bu bilinçle hareket etmelerini istedi.

Zafer Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Atakan Ertuğ'un gençlere yaptığı bu çağrı, seçim sürecinde gençlerin katılımının ve etkisinin önemine dikkat çekiyor. Ertuğ'un gençlere yönelik bu çağrısı, Osmaniye'nin geleceğinde gençlerin aktif rol alması gerekliliğine vurgu yaparak önemli bir mesaj taşıyor. 

Editör: Resul Özdil