Yıldız İşletme Kulübü, öğrencilere yönelik düzenlediği Kariyer Panayırı ile 7-8-9 Mayıs tarihlerinde Davutpaşa Kampüsü'nde unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Yıldız İşletme Kulübü, Kariyer Panayırı Ile Öğrencilere Kapılarını Açıyor! (9)Etkinlik, Yemekhane Binası önünde kurulacak olan Kariyer Panayırı çadırında gerçekleşecek ve öğrencilere staj imkanı sağlayacak, eğlenceli söyleşilere katılma fırsatı sunacak ve birçok sürprizle dolu olacak.

Yıldız İşletme Kulübü, Kariyer Panayırı Ile Öğrencilere Kapılarını Açıyor! (8)Kariyer Panayırı'nda birbirinden değerli isimlerin katılacağı söyleşiler de etkinliğin ayrıcalıklarından biri olacak.

Sınav stresine karşı püf noktaları Sınav stresine karşı püf noktaları

Yıldız İşletme Kulübü, Kariyer Panayırı Ile Öğrencilere Kapılarını Açıyor! (6)Eftalya Yağcı, Erdem Kaynarca, Sezer Arıçay, Melis Deniz, Hazar Motan, Melisa Doğu, Ahmet Haktan Zavlak, Cem Yenel, Selin Geçit, Hakan Hatipoğlu, Gülçin Santırcıoğlu ve Belki Biraz gibi isimlerin katılacağı söyleşiler, katılımcılara keyifli dakikalar yaşatacak.

Yıldız İşletme Kulübü, Kariyer Panayırı Ile Öğrencilere Kapılarını Açıyor! (7)Katılımcı firmalar arasında ise sektörlerinde öncü konumda bulunan birçok şirket yer alıyor. Doğan Holding, Innova, Ideasoft, Magdeburger Sigorta & Sixt Araç Kiralama (BOR HOLDİNG), TAV Technologies, Şahinler Holding, Ray Sigorta, Kafein Yazılım, EAE Elektrik, Albaraka Türk, Kuveyt Türk, Monitise, IC Holding ve daha birçok firma, öğrencilere kariyer fırsatlarını sunacaklar.

Yıldız İşletme Kulübü, Kariyer Panayırı Ile Öğrencilere Kapılarını Açıyor! (4)Kariyer Panayırı'nda yer alacak diğer firmalar arasında Otokoç, Kervan Gıda, Greyder, Toros Tarım Sanayi, Toyota, Zena Enerji, Techcareer, Kariyer.Net, Sunexpress, Şişecam, Yıldızlar Yatırım, Softtech, Aras Kargo, Ford, Entes, Odaş Enerji, Çolakoğlu Metalurji, Vakıf Katılım, Türk Telekom, AKÇANSA, Oyak Renault ve birçok değerli marka bulunuyor.

Yıldız İşletme Kulübü, Kariyer Panayırı Ile Öğrencilere Kapılarını Açıyor! (3)Bu heyecan verici etkinlik, öğrencilere kariyerlerine yön verme ve önemli şirketlerle tanışma fırsatı sunarken, aynı zamanda keyifli söyleşilerle dolu bir deneyim yaşatacak.

Yıldız İşletme Kulübü, Kariyer Panayırı Ile Öğrencilere Kapılarını Açıyor! (1)Yıldız İşletme Kulübü'nün düzenlediği Kariyer Panayırı, öğrencilere iş dünyasının kapılarını aralayacak ve kariyerlerine değerli bir adım atmalarını sağlayacak. 

Editör: Resul Özdil