CHP Niğde Milletvekili  Ömer Fethi Gürer'den Hayvancılık Eleştirisi CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'den Hayvancılık Eleştirisi

YRP'nin Osmaniye İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı olarak görevlendirilen Özgür Göktürk, yeni görevine başlamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Göktürk, YRP ailesine katılmasının ve Osmaniye'de Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmesinin kendisi için büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu ifade etti. 
Yeni görevi için İl Başkanı Ekrem Türkmen ve yönetim kuruluna teşekkür eden GÖKTÜRK, görevini en iyi şekilde yerine getirmek için azami gayret göstereceğini belirtti.
Partisinin ve halkının değerlerini en iyi şekilde temsil etmek için büyük bir sorumluluk hissettiğini vurgulayan Göktürk, YRP'nin "Önce millet" anlayışıyla hareket ederek, ülkenin ve milletin refahı için adil paylaşımı ve Millî Görüş'ü ön planda tutacağını belirtti.
Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı  Özgür Göktürk, yeni görevine başlamasıyla ilgili olarak "Yeniden Refah Partisi ailesine katılmam ve Osmaniye'de Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmem benim için büyük bir onur ve gururdur.
Bu değerli görevi bana layık Gören başta çok değerli ve kıymetli sayın il başkanım Ekrem Türkmen 'e ve samimi yönetim kuruluna içtenlikle teşekkür ediyorum. Görevimi en iyi şekilde yerine getirebilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağımı bilmenizi isterim. 
Partimizin ve halkımızın değerlerini en iyi şekilde temsil etmek, benim için büyük bir sorumluluk ve gurur kaynağıdır.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Muhammed Ali Fatih Erbakan, "'Önce millet' anlayışıyla bütün bu adımları atacak olan da adil paylaşımla aziz milletimizi bu durumdan kurtaracak olan da Millî Görüş'tür, Yeniden Refah Partisi'dir" Desturu ile Yola Emin Adımlarla Devam Edeceğiz.
Ülkemizin ve milletimizin refahı için verdiğiniz destek ve güven için bir kez daha teşekkür etmek isterim. Sizlerle birlikte güzel ve başarılı çalışmalara imza atacağımızı umuyorum. Selam ve saygılar sunuyorum " dedi. Mustafa Düzenli

Editör: Resul Özdil