Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen Yarbaşı Belediyesi Bayramlaşma Programı, ilçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Yarbaşı Belediyesi'nde Bayram Coşkusu (6)Başkan Aksoy, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve hoşgörü temalarını vurguladı.

Yarbaşı Belediyesi'nde Bayram Coşkusu (5)Çocukların yüzlerinde tebessüm görmekten mutluluk duyduğunu belirten Aksoy, tüm hemşehrilerine katılımları için teşekkür etti.

Yarbaşı Belediyesi'nde Bayram Coşkusu (4) Başkan, "Mübarek Ramazan Bayramınızı bir kez daha tebrik ediyorum" diyerek halkın bayramını kutladı.
Program, Yarbaşı halkının bir araya gelerek bayram sevincini paylaşmasını sağladı.

Yarbaşı Belediyesi'nde Bayram Coşkusu (2)Belediye Başkanı Ökkeş Aksoy'un öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, ilçe sakinleri arasında dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirdi.
Yarbaşı Belediyesi'nde Bayram Coşkusu (3)Yarbaşı Belediyesi'nin düzenlediği bu anlamlı bayramlaşma programı, ilçe halkına unutulmaz bir bayram yaşattı.

AK Partili Yılmaz: "31 Mart’ta sandıkta milletimiz bize bir şeyler söyledi bunun üzerinde çalışmaya başladık" AK Partili Yılmaz: "31 Mart’ta sandıkta milletimiz bize bir şeyler söyledi bunun üzerinde çalışmaya başladık"

Yarbaşı Belediyesi'nde Bayram Coşkusu (1)Başkan Ökkeş Aksoy'un mesajı, Yarbaşı'da bayramın neşe ve huzur içinde geçtiğini gösterdi.

Muhabir: Ersin Şimşek