Nilüfer'de bisiklet tutkunları 19 Mayıs için pedalladı Nilüfer'de bisiklet tutkunları 19 Mayıs için pedalladı

 "Geleceğin için sağlıklı beslen, hareketli yaşa, toprağını işle ve suyunu israf etme" ve "Su, Toprak, Gıda ve Spor Hayattır." gibi sloganlarla çocuklara önemli değerleri aşıladıklarını vurgulayan Alçık, "Çocuklar Sonuçlardan Önemlidir" ilkesiyle hareket ettiklerini ifade etti.

Uyafa Başkanı Necati Alçık Uyafa Çocuklarımızın Eli Bizim Elimizde (3)UYAFA'nın amacının, çocukları ahlaklı, dürüst, sağlıklı ve sporcu bireyler olarak yetiştirmek olduğunu belirtti ve "Biz UYAFA büyük bir Aileyiz" dedi.

Uyafa Başkanı Necati Alçık Uyafa Çocuklarımızın Eli Bizim Elimizde (4)UYAFA'nın Van il temsilcisi Erhan Sağdinç'in öncülüğünde yetiştirilen 2005 doğumlu orta saha oyuncusu Samet Ateş'in, 5 yıl boyunca UYAFA'da yetiştirildikten sonra Van Spor'a profesyonel olarak imza attığı ve Van Spor kadrosuna katıldığı açıklandı.

Uyafa Başkanı Necati Alçık Uyafa Çocuklarımızın Eli Bizim Elimizde (2)Başkan Alçık, Van il temsilcisi Erhan Sağdinç'i tebrik ederek, UYAFA'nın çocuklarımızın hayatlarına dokunmaya devam edeceğini belirtti.

Uyafa Başkanı Necati Alçık Uyafa Çocuklarımızın Eli Bizim Elimizde (5)UYAFA'nın, çocukları spora teşvik ederek sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazandırmaya devam ettiği ve genç yeteneklerin profesyonel futbol kulüplerine kazandırılmasında önemli bir rol üstlendiği belirtildi.

Editör: Resul Özdil