Özel Yeni Düziçi Özel Eğitim Rehabilitasyon merkezi, Türkiye’de Serabral Palsi hastalığı yani bedensel engelli bireylere cerahi müdahale edebilen ve çocuğun yürümesine vesile olan 5 doktardan birisi olan Prof. Dr. Murat Oto’yu Düziçi’ne getirdi.

Doktor Murat Oto, maddi imkansızlıklardan dolayı tedavi olmak isteyen fakat gidemeyen vatandaşları kontrol etti. Doktor Oto, ilk önce fizyoterapistlere ve personellere eğitim verdikten sonra yaklaşık 50'ye yakın hastayı Düziçi Özel Yeni Özel Eğitim Rehabilitasyon merkezi’nde ücretsiz muayene edip, her ailenin iletişim bilgilerini aldı. Kurum Müdürü Elif Acer, ameliyat ile düzelecek hastalar için doktor Murat Oto’dan %50 indirim sözü aldı.

Muayene olan aileler, Dünyanın her yerinde başarılı ameliyatlar gerçekleştiren Prof. Dr. Murat Oto’yu Düziçi’ne getiren Elif Acer’e teşekkür ettiler. Doktor Murat’ın adını duyduklarını fakat imkanlar el vermediği için tedaviye gidemediklerini belirten aileler, burada muayene olmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdiler.
Haber: Fatma H. Şimşek