Türkiye İttifakı Partisi MYK Üyesi Ayşegül Kundakçı, işletmeciliğini yaptığı Yemen Kahvesi’nde düzenlediği iftar programında, Okullarda Hayat Boyu Öğrenme, Mesleki Eğitim, Spor ve Kişisel Gelişim Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Koç ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı.
Birlik ve beraberlik mesajı öne çıktı
Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Ramazan’ın birleştirici ruhuna dikkat çekilerek dayanışma ve ortak akıl vurgusu yapıldı. Katılımcılar, toplumun gündemindeki önemli başlıklar üzerine görüş alışverişinde bulunurken, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğinin altı çizildi.

Sosyal sorunlar masaya yatırıldı
Programda özellikle;
-
madde bağımlılığıyla mücadele,
-
kadına yönelik şiddetin önlenmesi,
-
istismar vakalarına karşı farkındalık ve koruyucu çalışmalar
-

konularında yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Buluşmada, sosyal problemlere karşı daha etkili sonuçlar için kurumlar arası koordinasyonun artırılması gerektiği ifade edildi.
“Gün birlik günü”
İftar programında konuşan Ayşegül Kundakçı, toplumsal dayanışmanın önemine işaret ederek şu mesajı verdi:
“Gün birlik günü, gün beraberlik günü. Toplumumuzun karşı karşıya olduğu sorunlara karşı hep birlikte çözüm üretmeliyiz.”
Koç’tan teşekkür
Federasyon Genel Başkanı Tahsin Koç ise ev sahipliği için Kundakçı’ya teşekkür ederek, bu tür programların toplumsal farkındalığı artırma açısından kıymetli olduğunu dile getirdi. Program, sohbetler, iyi dilekler ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.





