Türkiye İttifakı Partisi MYK Üyesi Ayşegül Kundakçı, işletmeciliğini yaptığı Yemen Kahvesi’nde düzenlediği iftar programında, Okullarda Hayat Boyu Öğrenme, Mesleki Eğitim, Spor ve Kişisel Gelişim Federasyonu Genel Başkanı Tahsin Koç ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Birlik ve beraberlik mesajı öne çıktı

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Ramazan’ın birleştirici ruhuna dikkat çekilerek dayanışma ve ortak akıl vurgusu yapıldı. Katılımcılar, toplumun gündemindeki önemli başlıklar üzerine görüş alışverişinde bulunurken, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiğinin altı çizildi.

641119126 1529729109152972 5161008766234002108 N

Sosyal sorunlar masaya yatırıldı

Programda özellikle;

  • madde bağımlılığıyla mücadele,

  • kadına yönelik şiddetin önlenmesi,

  • istismar vakalarına karşı farkındalık ve koruyucu çalışmalar

  • 640917157 1529728845819665 6898142050295782507 N

konularında yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Buluşmada, sosyal problemlere karşı daha etkili sonuçlar için kurumlar arası koordinasyonun artırılması gerektiği ifade edildi.

Evde Künefe Yapmanın Püf Noktaları
Evde Künefe Yapmanın Püf Noktaları
İçeriği Görüntüle

“Gün birlik günü”

İftar programında konuşan Ayşegül Kundakçı, toplumsal dayanışmanın önemine işaret ederek şu mesajı verdi:

“Gün birlik günü, gün beraberlik günü. Toplumumuzun karşı karşıya olduğu sorunlara karşı hep birlikte çözüm üretmeliyiz.”

Koç’tan teşekkür

Federasyon Genel Başkanı Tahsin Koç ise ev sahipliği için Kundakçı’ya teşekkür ederek, bu tür programların toplumsal farkındalığı artırma açısından kıymetli olduğunu dile getirdi. Program, sohbetler, iyi dilekler ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Muhabir: Mehmet Çardak