Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ticari hayata yeni bir işletme daha katıldı. İlçede faaliyete başlayan Sail Erkek Kuaförü, düzenlenen açılış programıyla hizmet vermeye başladı. İşletmenin açılışına AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz da katıldı.

Açılış programında Turgut Kararmaz’a AK Parti Düziçi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alaca ve AK Parti Düziçi Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Kurt eşlik etti. Programda işletme sahibi Ömer Faruk Sail ile bir araya gelen Kararmaz, yeni iş yerinin Düziçi'ne hayırlı olması temennisinde bulundu.

Turgut Kararmaz’dan yeni işletmeye ziyaret

AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, ilçede hizmet vermeye başlayan Sail Erkek Kuaförü’nün açılışına katılarak işletme sahibine destek verdi.

Açılış kapsamında işletmeyi gezen Kararmaz, kuaför salonunun faaliyetleri hakkında Ömer Faruk Sail’den bilgi aldı. Yeni işletmelerin ilçe ekonomisine ve ticari hareketliliğe katkı sağladığını belirten Kararmaz, işletme sahibine çalışmalarında başarılar diledi.

Kararmaz, açılışın ardından yaptığı değerlendirmede işletme sahibi Ömer Faruk Sail’e hayırlı ve bereketli kazanç temennisinde bulundu.

Turgut Kararmaz Sail Kuaför Açılışına Katıldı2Kadın ve gençlik kolları da açılışta yer aldı

Sail Erkek Kuaförü’nün açılış programına AK Parti Düziçi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alaca ile Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Kurt da katıldı.

Programda işletme sahibi ve davetlilerle sohbet edilirken, ilçedeki esnaf ve işletmelerin faaliyetleri hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Kadın ve gençlik teşkilatlarının da katılım sağladığı açılışta, yeni işletmenin ilçedeki vatandaşlara kaliteli ve güler yüzlü hizmet sunması temennisinde bulunuldu.

Düziçi ekonomisine yeni işletme katkısı

Yeni bir iş yerinin hizmete girmesi, Düziçi'nde ticari hayat açısından da önem taşıyor. İlçede farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin sayısının artması, vatandaşların ihtiyaçlarını yerel işletmelerden karşılamasına imkan sağlarken, ekonomik hareketliliğe de katkı sunuyor.

Sail Erkek Kuaförü'nün de erkek kuaförlüğü alanında Düziçi'ndeki vatandaşlara hizmet vermesi planlanıyor. İşletmenin sahibi Ömer Faruk Sail, açılışla birlikte çalışmalarına başladı.

“Hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum”

AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Turgut Kararmaz, açılış programının ardından yaptığı paylaşımda işletme sahibi Ömer Faruk Sail’e hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Kararmaz, Sail Erkek Kuaförü’nün Düziçi ilçesine hayırlı olmasını temenni ederek yeni işletmenin başarılı bir şekilde faaliyetlerini sürdürmesi yönündeki dileğini ifade etti.

Açılış programı, işletme sahibi Ömer Faruk Sail ile yapılan sohbetlerin ardından sona erdi. Sail Erkek Kuaförü, Düziçi'nde yeni adresiyle müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Muhabir: Enes şimşek