Başkan Uyutmaz, İl Başkanı Adnan Bayram, Merkez İlçe Başkanı Cemil Erkara ve diğer il ve merkez ilçe teşkilatıyla birlikte Yanık'ı karşıladı.

Başkan, eski bakanın nazik ziyareti için teşekkür ederek, bu ziyaretin Toprakkale'nin gelişimi ve belediyenin çalışmaları için moral ve destek kaynağı olduğunu belirtti.

Toprakkale'ye Destek Ziyareti Derya Yanık'tan Bekirhan Uyutmaz'a Övgü (2)Derya Yanık, ziyaret sırasında "Toprakkale Belediye Başkanımız Bekirhan Uyutmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Osmaniyemizin parlayan yıldızlarından Toprakkale'de AK Belediyecilik farkıyla hizmetlerimiz devam ediyor" dedi.

Ziyaret esnasında, Toprakkale'nin geleceği ve belediyenin yürüttüğü projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

Kılıç: "Delegelerimizin Büyük Teveccühüyle Yeni Genel Başkanımızı Seçtik" Kılıç: "Delegelerimizin Büyük Teveccühüyle Yeni Genel Başkanımızı Seçtik"

Toprakkale'ye Destek Ziyareti Derya Yanık'tan Bekirhan Uyutmaz'a Övgü (1)Başkan Uyutmaz, ilçenin gelişimi için hayata geçirilen projeleri ve çalışmalarını Yanık'a anlattı.

Ziyaret, Toprakkale'nin gelişiminde AK Belediyecilik yaklaşımının önemini ve bu çabaların ilçeye sağladığı katkıları vurgulayan olumlu bir görüşme olarak değerlendirildi. 


 

Muhabir: Mustafa Düzenli