Başkan Uyutmaz, Toprakkale halkından, tebrik çiçekleri almak yerine Mehmetçik Vakfı'na veya Toprakkalespor'a bağışta bulunmalarını istedi.

CHP Niğde Milletvekili  Ömer Fethi Gürer'den Hayvancılık Eleştirisi CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'den Hayvancılık Eleştirisi

Genç Başkan Bekirhan Uyutmaz Mazbatasını Aldı, Toprakkale'ye Yeni Bir Dönem Başlıyor (1)Başkan Uyutmaz'ın mesajı şu şekilde:

"Kıymetli Hemşehrilerim,

Göreve seçilmem dolayısıyla gönderdiğiniz tebrik ve kutlama çiçekleri için teşekkür ederim. Ancak bu geleneksel uygulamanın yerine daha anlamlı bir adım atmak istiyorum. Bu nedenle, tebrik çiçekleri yerine sizlerden, 'na veya Toprakkalespor'a bağışta bulunmanızı rica ediyorum.

Ülkemizin güvenliği ve sporun güçlenmesi için bu bağışların çok daha değerli olduğuna inanıyorum. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla, Bekirhan Uyutmaz Toprakkale Belediye Başkanı"

Toprakkale Belediye Başkanı'ndan Anlamlı ÇağrıToprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz'ın bu çağrısı, toplumsal dayanışmayı ve sosyal sorumluluk bilincini artırmayı amaçlıyor. Başkan Uyutmaz'ın liderliğinde yapılan bu çağrının, bölgenin kalkınması ve toplumun refahı için önemli bir adım olduğu belirtiliyor.

Muhabir: Resul Özdil