Ziyarete Toprakkale Kaymakamı Volkan Özer, İlçe Müftüsü Yakup Etik ve Belediye Meclis Üyesi Murat Akyıldız da eşlik etti.

Başkan Uyutmaz, bu anlamlı gün vesilesiyle Türk Polis Teşkilatı'nın milletin huzur ve güvenliği için üstlendiği önemli görevleri takdirle karşıladığını belirtti. Ziyaret sırasında polis memurlarıyla bir araya gelen Uyutmaz ve beraberindekiler, onların özverili çalışmalarını kutlayarak teşekkürlerini iletti.

Toprakkale Belediye Başkanı Bekirhan Uyutmaz'dan Polis Teşkilatına Ziyaret (2)Toprakkale İlçe Emniyet Amirliği'nde gerçekleşen ziyaret, Türk Polis Teşkilatı'nın önemine vurgu yaparak, emniyet mensuplarının görev ve sorumluluklarının ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Başkan Bekirhan Uyutmaz, "Kahraman Türk Polis Teşkilatı 179 yaşında! Bu özel gün vesilesiyle, emniyet mensuplarımıza teşekkür etmek için Toprakkale Kaymakamı, İlçe Müftüsü ve Belediye Meclis Üyesi ile birlikte İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret ettik. Türk polisinin başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Yargıtay: ATM'de Unutulan Kartı Kullanan Kişiye Bilişim Suçu İtirazı Reddedildi Yargıtay: ATM'de Unutulan Kartı Kullanan Kişiye Bilişim Suçu İtirazı Reddedildi

Ziyaret, güvenlik güçleriyle dayanışma ve teşkilata destek mesajlarıyla sona erdi.

Muhabir: Resul Özdil