Asrın felaketi olarak nitelendirilen 7.6 ve 7.7 şiddetindeki depremlerin ardından hasar gören ve yıkılan konutların yerine yapılacak olan deprem konutları için ilk etap çalışmaları başladı.

Osmaniye'de Deprem Konutları İçin Kura Heyecanı (5)Andırın Orman deposu alanında yapılacak olan projenin ilk kazması, AGN Mühendislik yetkilisi Bilal Çelikten tarafından atıldı. Çelikten, yaptığı açıklamada, "Toplamda 96 dairenin yer alacağı projemiz, zemin artı 3 ve 6 blok şeklinde planlandı. Çevre düzenlemeleri ile birlikte Kasım ayı ortalarında tamamlanmış olacak. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Antalya'da fener alayı ve konser düzenlendi Antalya'da fener alayı ve konser düzenlendi

İlk Evim Konut Kredisi Başvuru Şartları Ve Detaylar Belli Oldu (6)Deprem sonrası evsiz kalan aileler için yapılan bu konutlar, bölgedeki ihtiyaçların karşılanmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Projedeki hızlı ilerleme, depremzedelerin yeniden yerleşimlerine olanak sağlayarak, normal yaşamlarına dönüş sürecini hızlandıracak.

İlk Evim Konut Kredisi Başvuru Şartları Ve Detaylar Belli Oldu (4)

TOKİ'nin bu projesi, depremzedelerin yaşam standartlarını yükseltirken, sağlam ve güvenli konutlara erişimlerini sağlamak adına önemli bir adımı temsil ediyor.

İlk Evim Konut Kredisi Başvuru Şartları Ve Detaylar Belli Oldu (7)Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi için başlatılan bu inşaat çalışmaları, bölgedeki yerel yönetim ve halk tarafından olumlu karşılanarak desteklenmeye devam ediyor.

Editör: Resul Özdil