Gastroenterit hastalığı temas yoluyla bulaşabilir Gastroenterit hastalığı temas yoluyla bulaşabilir

Bu kampanya kapsamında TEB Harman Kart kullanıcılarına ek faizsiz dönem avantajı sunulurken, mayıs ayına özel tüm tarım kredilerinde faiz indirimi ve 48 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TEB, çiftçilerin 14 Mayıs Çiftçiler Günü'nü kutlayarak, tarım bankacılığı alanında sunduğu ürün ve hizmetlerle sektöre destek olmaya devam ediyor. TEB Harman Kart, çiftçilere tarımsal girdi alımlarında, acil nakit ihtiyaçlarında ve Bağ-Kur primiyle fatura ödemelerinde destek olmak üzere faizsiz dönem avantajıyla geri ödeme imkanı sunuyor.

Tarım Bakanlığı, Tc Kimlik Numarasına Göre Çiftçilere Destek Ödemeleri Yapılıyor (1)-1TEB'in sektörün öncü kurumlarıyla yaptığı işbirlikleri sayesinde, TEB Harman Kart kullanıcıları alışverişlerinde 5 aya varan vade ve sıfır faiz avantajından yararlanabiliyorlar. Ayrıca, mayıs ayına özel olarak tüm tarım kredilerinde faiz indirimi ve 48 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, tarımın sürdürülebilirliği ve çiftçilerin üretimlerini devam ettirebilmeleri için tarımsal sermaye ihtiyacına katkı sağladıklarını belirtti. Mendi ayrıca, bankanın çiftçilere sunduğu ürün ve hizmetleri dijital dünyanın gereksinimlerine uygun olarak geliştirdiklerini ve çiftçilere daha hızlı hizmet verebilmek için teknolojik yatırımlar yaptıklarını vurguladı.

Tarım Arazilerinde Verimliliği Artırmak İçin Çalışmalar Başladı (3)TEB, müşterilerin bankacılık hizmetlerinden hızlı ve minimum temasla faydalanabilmeleri için süreçleri dijitalleştirdiklerini ve çiftçilerin artık 'CEPTETEB İşte' uygulaması üzerinden ihtiyaç duydukları krediyi anında kullanabildiklerini belirtti.

TEB'in tarım sektörüne yönelik bu destek kampanyası, çiftçilere ekonomik rahatlama sağlamanın yanı sıra sektörün sürdürülebilirliğine katkı sağlayacak nitelikte.

Editör: Ertuğrul Salih Çimen