Gülsoy, çeşitli kurum ve kuruluşlarda gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliklerinde hem kamu görevlileriyle hem de halkla bir araya geldi.

Gülsoy, programlar kapsamında şu yerlerde bayramlaşma gerçekleştirdiklerini belirtti:

Seydi Gülsoy, Osmaniye'de Bayramlaşma Programlarına Katıldı (2)Cumhuriyet Meydanı'nda Kamu Kurum ve Kuruluşları ile ve Halkla: Halkın yoğun katılımıyla gerçekleşen bu etkinlikte, vatandaşlarla bayram sevinci paylaşıldı.

Huzurevi Ziyareti: Gülsoy, yaşlılarımızın yanında olmayı ihmal etmedi ve huzurevi sakinleriyle bayramlaştı.

Belen'de Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi Belen'de Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi

Seydi Gülsoy, Osmaniye'de Bayramlaşma Programlarına Katıldı (4)Osmaniye Devlet Hastanesi Personelleriyle: Sağlık çalışanlarının fedakarlıklarını takdir eden Gülsoy, hastane personeliyle bayramlaşarak moral verdi.

İl Jandarma Komutanlığı Personelleriyle: Güvenliğin sağlanmasında önemli bir rol üstlenen jandarma personeliyle bir araya gelindi.

12 Komando Tugay Komutanlığı ve Garnizon Personeliyle: Askeri personelin yanı sıra Mehmetçiklerle bayramlaşma programı düzenlendi.

Seydi Gülsoy, Osmaniye'de Bayramlaşma Programlarına Katıldı (1)Polis Evi ve Emniyet Teşkilatıyla: Emniyet teşkilatının bayramını kutlayan Gülsoy, polis evinde polislerle bir araya geldi.

Seydi Gülsoy, Osmaniye'de Bayramlaşma Programlarına Katıldı (3)Konteynır Kent Ziyareti: Dezavantajlı bölgelerden biri olan konteynır kentteki vatandaşlarla bayramlaşıldı.

Seydi Gülsoy'un bu ziyaretleri, Osmaniye'de toplumsal dayanışma ve birlik ruhunu güçlendirdi ve vatandaşlar arasında sevgi ve saygı bağlarını pekiştirdi.

Muhabir: Resul Özdil