Tarsus Şehir Stadı'na gelen Adalı, 2-1'lik galibiyet sonrası Başkan Menderes Kutlu, yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro, futbolcular ve taraftarlarıyla bir araya gelerek kutlama gerçekleştirdi.

Rallide sıradaki randevu Bursa Rallide sıradaki randevu Bursa

Serdal Adalı, Bitexen Adana 1954 Fk Şampiyonunu Yalnız Bırakmadı (1)Şampiyonluk sevincine ortak olan Serdal Adalı, Bitexen Adana 1954 FK'nın Adana'ya büyük bir heyecan yaşattığını belirtti.

Serdal Adalı, Bitexen Adana 1954 Fk Şampiyonunu Yalnız Bırakmadı (2) Adalı, "Bitexen Adana 1954 FK ailesine 2. Lig'de canı gönülden başarılar diliyorum. Yolları her daim açık olsun." ifadelerini kullandı.

Serdal Adalı, Bitexen Adana 1954 Fk Şampiyonunu Yalnız Bırakmadı (3)Yeni sezonda da Turuncu-Beyazlı ekibin başarısı için tam destek vereceğini belirten Adalı, şampiyonluk yolunda takımın yanında olacağını vurguladı.

Serdal Adalı, Bitexen Adana 1954 Fk Şampiyonunu Yalnız Bırakmadı (4)Bitexen Adana 1954 FK'nın şampiyonluğu, Adana futbolseverleri arasında büyük sevinç yarattı ve gelecek sezon için umutları artırdı.

Editör: Resul Özdil