AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Hatay'da konuştu: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Hatay'da konuştu:

Zafer Partisi'nden Osmaniye Belediye Başkanlığı için aday olan iş insanı Ahmet Atakan Ertuğ, Osmaniye halkının Ramazan Bayramı'nı kutlama mesajı yayınlamayı ihmal etmedi. 

Ertuğ'un bayram mesajında, "Bayramın birleştirici ruhunu ve önemini unutmamak gerekir. Hepimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu özel günler, birlik ve beraberlik içinde yaşamanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlatıyor. Ramazan ayının bize kazandırdığı manevi değerlerle dolu bu günlerde, Osmaniye'miz için dua edelim. Osmaniye'mizin gelişimi ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Bayramın, Osmaniye'mize, ülkemize ve tüm İslam aleminin barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Seçim sürecinde Osmaniye'nin yaşanabilir bir il olması için projelerini ve vizyonunu paylaşan Ertuğ, seçim sonuçlarından bağımsız olarak Osmaniye'nin gelişimi için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti. "Göreve gelmesek de, Osmaniye'mizi ve ülkemizi daha iyi bir yer yapmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin destekleri ve önerileri her zaman bizim için değerli olacak." diyerek, Osmaniye halkına olan inancını ve desteğini yineledi.

Ahmet Atakan Ertuğ,  Osmaniye'nin sosyal ve ekonomik anlamda ilerlemesi için çalışmalarını sürdüreceğini, halkın ihtiyaç ve taleplerine duyarlı bir şekilde hareket edeceğini ifade etti. Bayramın, sevgi ve hoşgörünün ön planda olduğu, birlik ve beraberliği pekiştiren bir zaman olması temennisiyle mesajını sonlandırdı.

Editör: Mustafa Düzenli