Halk sağlığını tehdit eden uyuşturucu ticaretine karşı önlem almak ve suçla etkin bir şekilde mücadele etmek adına güçlü bir operasyon başlatan emniyet güçleri, zehir tacirlerine geçit vermeme kararlılığını vurguluyor.

Şanlıurfa Emniyeti Zehir Tacirlerine Karşı Kararlı Mücadelesini Sürdürüyor (2)Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler, madde kullanımı ve satışını engelleyerek, şehri uyuşturucuyla mücadelede daha güvenli bir hale getirmeyi hedefliyor. Şanlıurfa genelinde artan denetimler, şehirdeki güvenlik seviyesini yükseltmeyi amaçlıyor.

Şanlıurfa Emniyeti Zehir Tacirlerine Karşı Kararlı Mücadelesini Sürdürüyor (3)Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, operasyonların sürekli olarak devam edeceğini belirterek, "Zehir tacirlerine geçit vermeyeceğiz. Halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Şanlıurfa Emniyeti Zehir Tacirlerine Karşı Kararlı Mücadelesini Sürdürüyor (1)Denetimlerin yanı sıra, toplumun bilinçlendirilmesi ve suçla mücadelede işbirliği sağlanması için çeşitli sosyal projelerin de hayata geçirileceği bildirildi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, zehir tacirlerine karşı halkın desteğini ve işbirliğini ön planda tutarak, şehrin güvenliğini sağlamak adına kararlılıkla hareket ediyor.

Editör: Resul Özdil