Halen açık olan Düziçi Merkez PTT'de oluşan kalabalık, koronavirüs salgını nedeniyle hem çalışanları hem de vatandaşı tedirgin ediyor. Düziçi merkez PTT şubesinde ortaya çıkan manzara durumun ciddiyetini açığa çıkartıyor.

Dünyanın dört bir tarafında yayılan ve binlerce kişinin ölümüne neden olan Koronavirüs (Kovid-19) salgını Türkiye'de görülmesinin ardından önlemler alındı.Ancak alınan tedbirler ve alınması gereken önlemlerle ilgili açıklamalar yapılsa da sokakta karşılığını pek bulmuyor.

Düziçi'nde halen açık olan Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) adeta salgına davetiye çıkarıyor. Tüm PTT şubelerinde, ağırlıklı olarak fatura yatırma işlemleri nedeniyle yığılmalar yaşanırken, açığa çıkan görüntüler hem PTT personelini hem de vatandaşı tedirgin ediyor.Kalabalıkta risk grubunda bulunan yaşlılar da dikkat çekiyor. Vatandaşların burun buruna sıra beklediği şubelerde salgın nedeniyle durum bir hayli ciddi.

Geçtiğimiz günlerde bazı personeller Koranavirüse yakalanmış, tedavi sürecinin ardından tekrar göreve başladı.

Personeller günlük 100-150 kişi ile para alışverişi yapıyor. Halk faturalarını geciktirmemek, faiz ödememek için ptt'ye gelirken yetkililerin buna çözümü ne olacak merakla bekleniyor. Haber: Ersin Şimşek