Terzi, Beşikdüzü'nün mali durumu hakkında açıklamalarda bulunarak, "Beşikdüzü'nün durumu ortada. Birilerine anlatmaya gerek yok. Beşikdüzü 20-30 yıl geriye gitti.

Beşikdüzü belediyesinin aylık bütçesi 2,5-3 milyon lira. Bizim pilot ilçelerimizden biri Beşikdüzü. Ben partinin Genel Başkan Yardımcısı, Başkanlık Divanı Üyesi ve partinin kurucularından biriyim. Beşikdüzü bizim dönemimizde Karadeniz'in parlayan yıldızı, Bağımsız Türkiye Partisi'nin de vitrin belediyesi olacak." şeklinde ifade etti.

Terzi, Beşikdüzü'nü Türkiye'nin örnek aldığı bir belediye haline getirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Vatandaş diyecek ki, 'Allah bu partiden, Haydar Baş Hoca'dan, Hüseyin Baş'tan, Sabri Terzi'den, bunu yetiştiren ana babadan razı olsun' diye dua edecek. Bizim başka gayemiz yok. Bunun için uğraşıyoruz." dedi.

Beşikdüzü'nü köy, köy, ev, ev dolaşacağını vurgulayan Terzi, seçmenlere hitap ederek, genel seçimlerde tercihleri ne olursa olsun bu yerel seçimde BTP'yi tercih etmeleri halinde Beşikdüzü'nü ayağa kaldıracaklarını sözlerine ekledi.

Bağımsız Türkiye Partisi'nin Beşikdüzü Belediye Başkan Adayı Sabri Terzi'nin hedefi, ilçeyi mali sıkıntılardan kurtarıp, örnek bir belediye haline getirerek Karadeniz'in parlayan yıldızı yapmak.

Editör: Resul Özdil