Eyleme, Osmaniye’deki çeşitli sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerin yanı sıra, şehir halkından da yoğun katılım sağlandı.

Osmaniye’den Filistin’e Destek (9)Renkli pankartlarla ve Filistin’in sembolü olan yeşil, kırmızı ve siyah renklerle süslenmiş parkta toplanan kalabalık, sloganlar eşliğinde Filistin’e desteklerini gösterdi.

Osmaniye’den Filistin’e Destek (8)Osmaniye İHH Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Asarkaya, eylemin amacını anlatarak, Filistin halkının yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Asarkaya, uluslararası toplumu daha fazla duyarlı olmaya çağırarak, “Filistin’i unutmamalıyız, çünkü onların acıları bizim de acımızdır. Bizler, insanlık adına Filistin halkının yanında olduğumuzu bir kez daha göstermek için buradayız.” dedi.

Osmaniye’den Filistin’e Destek (6)Eylem coşkulu marşlar ve ezgiler eşliğinde devam etti. Katılımcılar, Filistin’in özgürlüğü için dua etti ve barış çağrılarını yükseltti.

Osmaniye’den Filistin’e Destek (4)Ayrıca, Filistin’deki çocuklara yönelik yapılan insan hakları ihlallerine dikkat çekmek amacıyla, eylemde şehit olmuş insan ve çocuk görselleri de sergilendi.

Osmaniye’den Filistin’e Destek (2)Eylemin sonunda, Osmaniye İHH Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Asarkaya’nın yaptığı dua ile etkinlik son buldu. Katılımcılar, Filistin’e olan desteklerini bir kez daha göstermenin ve bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

Taşıt Kredisi Faizleri ve Araç Fiyatları El Yakıyor: İşte Mini Countryman'de Büyük İndirim Fırsatı Taşıt Kredisi Faizleri ve Araç Fiyatları El Yakıyor: İşte Mini Countryman'de Büyük İndirim Fırsatı

Osmaniye Genç İHH Ekibi, Filistin’deki insanlık dramına dikkat çekmek ve uluslararası toplumu harekete geçirmek adına düzenledikleri bu etkinliklerin, her hafta sonu cumartesi günleri zulum durana kadar devam edeceğini insanlık adına bir ses olma misyonlarını devam ettireceklerini dile getirdiler.

Editör: Fatma Hakkoymaz Şimşek