Osmaniye Belediyesi, şehrin geleceğini şekillendirecek yatırımların ele alındığı Yatırım ve Planlama Toplantısını Belediye Başkanı İbrahim Çenet başkanlığında gerçekleştirdi.

Osmaniye’de Yatırım Ve Planlama Toplantısı Yapıldı2Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılım sağladığı toplantıda; mevcut projelerin durumu, yeni planlamalar ve saha koordinasyonu kapsamlı şekilde değerlendirildi.


Osmaniye’de Yatırım Ve Planlama Toplantısı Yapıldı3Projeler Masaya Yatırıldı

Toplantıda asfalt çalışmaları, kentsel dönüşüm uygulamaları, yeşil alan düzenlemeleri ve altyapı yatırımları gibi birçok konu ele alındı. Şehrin modernleşmesi adına atılan adımların istişare edildiği toplantıda, devam eden projelerin hızlandırılması ve planlanan yatırımların hayata geçirilmesi için yol haritası oluşturuldu.


Osmaniye’de Yatırım Ve Planlama Toplantısı Yapıldı4“Masa da Planlıyor, Saha da Gerçekleştiriyoruz”

Toplantıda konuşan Başkan İbrahim Çenet, Osmaniye’nin her yönüyle gelişen bir şehir haline geleceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Masa da planlıyoruz, saha da gerçekleştiriyoruz. Osmaniye’mizi Türkiye Yüzyılı’na yakışır şekilde dönüştürmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Söz verdik, bu şehir hak ettiği yere gelecek. Değerli hemşerilerimizin desteğiyle Osmaniye’yi modern, yaşanabilir ve güçlü bir şehir yapacağız.”


Osmaniye’de Yatırım Ve Planlama Toplantısı Yapıldı5Belediye Tüm Ekipleriyle Sahada

Toplantıda alınan kararların, saha uygulamalarına hızla yansıtılacağı belirtilirken, Osmaniye Belediyesi’nin tüm birimleriyle koordineli şekilde çalışmaya devam edeceği vurgulandı.

Muhabir: Öznur Atayeter