Osmaniye Merkez Muhtarlar Derneği'nin yeni yönetimi, kentte görev yapan muhtarlarla düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi. Karaçay Restoran’da gerçekleştirilen buluşmada birlik ve dayanışma vurgusu öne çıktı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mehmet Yenilmez, kendisini bu göreve layık gören muhtarlara teşekkür etti. Yenilmez, konuşmasında yeni dönemin bir "zafer" değil, ortak akıl ve dayanışmanın başlangıcı olduğunu belirtti. “Bu dernek her muhtarımızın evidir. Siyasi görüşü, düşüncesi ne olursa olsun, biz aynı toprağın evlatlarıyız. Ayrışma değil, birleşme zamanıdır,” diyen Yenilmez, görev süresince adalet, şeffaflık ve istişare ilkelerine bağlı kalacaklarını ifade etti.

Yenilmez, Osmaniye’de muhtarlığın saygınlığını artırmak ve hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla tüm muhtarlarla omuz omuza çalışacaklarını da sözlerine ekledi.
Toplantıda, derneğe uzun yıllar hizmet eden Onursal Başkan Ahmet Özener de unutulmadı. Yenilmez, Özener’e emeklerinden dolayı teşekkür ederek, “Kendisi bize yol gösterdi, örnek oldu. Saygı ve şükranlarımızı sunuyorum,” dedi.
Yeni yönetim, kapsayıcı bir anlayışla hareket ederek, muhtarlar arasında iş birliğini artırmayı ve kamu hizmetlerinin daha etkili yürütülmesini hedefliyor.



