Osmaniye’de Mandala Ahşap Boyama Sergisi Açıldı
“Her desen bir nefes, her mandala bir hikaye” sloganıyla hazırlanan ve pansiyonda konaklayan kız öğrencilerin 8 aylık emek, sabır ve özveriyle ortaya koyduğu “mandala ahşap boyama” eserleri, Osmaniye Park 328 AVM’de düzenlenen sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Sergi Protokolün Katılımıyla Gerçekleştirildi
Serginin açılışı; İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Aydın Albak, Belediye Başkan Yardımcısı Sait Başkurt, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrencilerden oluşan protokolün katılımıyla gerçekleştirildi.

Eserler Tek Tek İncelendi
İl Milli Eğitim Müdürü, sergide yer alan eserleri inceleyerek bilgi aldı ve her bir çalışmada büyük bir emek ve azim olduğunu ifade ederek öğrencileri tebrik etti.
Emeği Geçenlere Teşekkür
Projenin hayata geçirilmesinde destek veren Okul Müdürü Mehmet Tamer’e, öğrencilere rehberlik eden Proje Yürütücüsü ve Sanat Eğitmeni Gönül Kaytancı’ya ve emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür edildi.





