Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından “İlham Veren Kadınlar, Güçlü Toplumlar” temasıyla Kadın Liderler Zirvesi düzenlenecek. Kadınların toplumsal hayattaki rolünün, liderlik deneyimlerinin ve topluma ilham veren hikâyelerinin ele alınacağı zirve, 26 Ekim 2026 Pazartesi günü saat 14.00’te Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Osmaniye Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Derya Yanık’ın katılımıyla düzenlenecek programda, Belkıs Edige Serdengeçti ve Ebru Çenet de yer alacak. Zirvede farklı alanlardan isimlerin katılacağı panel aracılığıyla kadınların toplumsal yaşamdaki konumu, liderlik süreçleri ve deneyimleri gündeme taşınacak.
Kadınların Toplumdaki Rolü Ele Alınacak
“İlham Veren Kadınlar, Güçlü Toplumlar” temasıyla gerçekleştirilecek zirvede, kadınların toplumsal hayata katkıları ve liderlik alanındaki deneyimleri üzerinde durulacak. Kadınların kendi alanlarında edindikleri tecrübelerin paylaşılacağı programda, ilham veren yaşam öykülerinin katılımcılarla buluşturulması hedefleniyor.
Kadınların sosyal, kültürel ve toplumsal yaşamda üstlendikleri rollerin konuşulacağı etkinlikte, güçlü toplumların oluşmasında kadınların katkısına dikkat çekilecek. Panel kapsamında katılımcıların deneyimlerini paylaşması ve farklı bakış açılarının bir araya gelmesi bekleniyor.
Panelde Dört İsim Yer Alacak
Zirve kapsamında düzenlenecek panelde Doç. Dr. Ayşenur Gürgen, Aysel Akyüz, Şükriye Erdoğan ve Havva Çetin konuşmacı olarak yer alacak. Panelde kadınların liderlik deneyimleri, toplumsal hayatta karşılaştıkları süreçler ve ilham veren hikâyeleri ele alınacak.
Program, farklı alanlarda deneyim sahibi isimlerin bilgi ve birikimlerini paylaşmasına imkân sunarken kadınların toplumsal yaşamda daha görünür olmasına yönelik farkındalığın artırılmasını da amaçlıyor.
Zirve 26 Ekim’de Gerçekleştirilecek
Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan davete göre Kadın Liderler Zirvesi, 26 Ekim 2026 Pazartesi günü saat 14.00’te başlayacak. Etkinlik, Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Kadınların ilham veren hikâyelerinde buluşmayı ve güçlü toplumların inşasına katkı sunmayı amaçlayan zirveye katılım için vatandaşlara davette bulunuldu. Programda kadınların toplumsal yaşamdaki yeri ve liderlik deneyimlerinin paylaşılmasıyla katılımcılar arasında bilgi ve deneyim alışverişinin sağlanması hedefleniyor.




