Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı, Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ile Kanlıgeçit Jandarma Karakol Komutanlığı, 16 Ocak 2024 tarihinde Osmaniye Merkez ilçesinde bulunan Şekerdere Köyü'ndeki Şehit Zinnur Ezim İlkokulu'nda anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bu özel ziyaret, öğrencilere jandarmayı sevdirmek ve tanıtmak amacıyla gerçekleştirildi.

9

Etkinlik kapsamında, öğrencilere Jandarma'nın görevleri, toplum içindeki önemi ve günlük çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Çocuklar, Jandarma personeliyle yakından tanışma ve onlarla etkileşim kurma fırsatı buldular. Ayrıca, öğrencilere Jandarma Çocuk Dergisi dağıtılarak, bilgilendirici ve eğitici içeriklerle donatılmış bu kaynak aracılığıyla Jandarma'nın değerleri ve görevleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaları sağlandı.

1-3

Bu etkinlik, hem öğrencilerin hem de Jandarma personelinin yüzünde mutluluk yaratan bir deneyim olarak kayıtlara geçti. Jandarma'nın toplum içindeki olumlu imajının pekiştirilmesi ve öğrencilerin devlet kurumlarına olan güven ve saygılarının artırılması hedeflenen bu ziyaret, geleceğin teminatı olan çocuklar için önemli bir adım oldu.

Antalya’da 15 yıl hapisle 11 yıldır aranan firari yakalandı Antalya’da 15 yıl hapisle 11 yıldır aranan firari yakalandı

7

Editör: Mustafa Düzenli