Zorkun Yaylası’nda Geleneksel Şenlik Heyecanı

Osmaniye’nin önemli kültürel etkinlikleri arasında yer alan Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği, bu yıl 30. kez düzenlenecek.

Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği 30. Kez Düzenlenecek6Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, geleneksel hale gelen şenliğin ağustos ayında gerçekleştirileceğini belirterek tüm vatandaşları etkinliğe davet etti.

4Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği 30. Kez DüzenlenecekÇocuklar İçin Unutulmaz Bir Etkinlik

Milletvekili Seydi Gülsoy Hakim Selçuk Acar'ı Ağırladı
Milletvekili Seydi Gülsoy Hakim Selçuk Acar'ı Ağırladı
İçeriği Görüntüle

Yıllardır büyük ilgi gören Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği, çocukları ve aileleri bir araya getirerek eğlenceli ve sosyal bir ortam sunmayı amaçlıyor.

Doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlik kapsamında çeşitli aktiviteler, çocuklara yönelik programlar ve kültürel etkinliklerle vatandaşların keyifli vakit geçirmesi hedefleniyor.

3Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği 30. Kez DüzenlenecekBaşkan Çenet’ten Davet

Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet, yaptığı açıklamada tüm hemşehrilerini 30. Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği’ne katılmaya davet ederek, birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir etkinlik gerçekleştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği 30. Kez Düzenlenecek7Ağustos ayında yapılacak olan şenlik, Osmaniyelilerin yanı sıra çevre illerden gelecek misafirleri de ağırlayacak.

Muhabir: Enes şimşek