Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, iş adamları Ekrem Çiftçi ve İlhan Çiftçi’yi makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette Vali Serdengeçti ile iş adamları arasında çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Ekrem Çiftçi ve İlhan Çiftçi, Vali Mehmet Fatih Serdengeçti ile bir araya geldi. Görüşmenin içeriğine ilişkin ayrıntılı bilgi paylaşılmazken, ziyaretin karşılıklı sohbet ve değerlendirmeler kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi.
Vali Serdengeçti’den teşekkür
Osmaniye Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda Ekrem Çiftçi ve İlhan Çiftçi’ye nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.
Vali Serdengeçti’nin makamında gerçekleşen buluşma, kentte iş dünyası ile kamu yönetimi arasındaki temaslar kapsamında gerçekleşen ziyaretlerden biri oldu.
Ekrem Çiftçi ve İlhan Çiftçi’nin gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Vali Serdengeçti, konuklarıyla birlikte gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin memnuniyetini dile getirerek nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.



