Osmaniye Merkez Muhtarlar Dernek Başkanı İsmail Coşkun, Osmaniye Cebelibereket Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Yedi Ocak Mahallesi Muhtarı Derya Yıldız'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette yeni görevinden dolayı Derya Yıldız'ı tebrik eden Coşkun, görevinde üstün başarılar dileyerek, bu önemli sorumluluğun Osmaniye'ye ve tüm muhtarlara hayırlı olmasını temenni etti.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Ziyarette muhtarlar arasındaki dayanışma ve ortak çalışma kültürünün önemine dikkat çekildi. İsmail Coşkun, yeni dönemin tüm muhtarların aynı çatı altında birlik ve beraberlik içerisinde buluşmasına vesile olmasını diledi.

Coşkun, dayanışmanın, kardeşliğin ve huzurun hâkim olduğu bir çalışma ortamının Osmaniye'ye sunulacak hizmetlerin kalitesini artıracağını ifade etti.

Osmaniye İçin Ortak Hizmet Mesajı

Açıklamasında muhtarların vatandaşlarla kamu kurumları arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini belirten Coşkun, yeni dönemde ortak akıl ve iş birliği anlayışıyla Osmaniye'ye daha güzel hizmetler sunulacağına inandığını söyledi.

Bir Kare Çikolatanın Ardındaki Asırlık Serüven
Bir Kare Çikolatanın Ardındaki Asırlık Serüven
İçeriği Görüntüle

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve yeni dönemin hayırlı olması temennileriyle sona erdi.

Başkan Coşkun'dan Tebrik

Osmaniye Merkez Muhtarlar Dernek Başkanı İsmail Coşkun, "Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Yeni görevin Sayın Derya Yıldız'a, Osmaniye'mize ve tüm muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Resul Özdil