Temmuz 2026’da açıklanan enflasyon verilerinin ardından emekli maaşlarına yapılan yüzde 17,76’lık zam, Osmaniye’de yaşayan emeklilerin dikkatini yeniden banka promosyonlarına çevirdi. Maaşını başka bankaya taşımak isteyen ya da mevcut sözleşmesini yenilemek isteyen emekliler için bankalar yeni kampanyalarını duyurdu.

Para2-1Artan rekabetle birlikte sadece nakit promosyonlar değil, otomatik fatura talimatı, kredi kartı harcamaları ve yakınını davet et gibi ek kampanyalar da toplam kazancı önemli ölçüde artırıyor.

Para-20BANKALARIN GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONLARI

VakıfBank, emeklilere 12.000 TL’ye kadar nakit promosyon sunarken, kart harcamalarına bağlı ek avantajlarla bu tutar 30.000 TL’ye kadar çıkabiliyor.

Vakıf Katılım, maaş tutarına ve kampanya şartlarına göre 40.000 TL’ye ulaşabilen toplam promosyon imkânı sağlıyor.

Akbank, maaşını taşıyan emeklilere 20.000 TL’ye kadar nakit promosyon verirken ek kampanyalarla birlikte toplam ödül 50.000 TL seviyesine kadar yükseliyor.

Para-13

Halkbank ve Ziraat Bankası, SGK kapsamında belirlenen standartlara göre 12.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

Osmaniye’de Memurlar Zamlı Maaşlarını Ne Zaman Alacak?
Osmaniye’de Memurlar Zamlı Maaşlarını Ne Zaman Alacak?
İçeriği Görüntüle

ING Bank, koşulsuz 15.000 TL’ye kadar nakit promosyon sunarken ek ürün kullanımıyla toplam kazanç artabiliyor.

Para3-1Garanti BBVA ve QNB Finansbank, farklı kampanyalarla birlikte 25.000 TL ile 31.000 TL arasında değişen toplam fırsatlar sağlıyor.

DenizBank ve Yapı Kredi, maaş aralığına göre değişen promosyonların yanında ek kampanyalarla 30.000 TL seviyesine kadar çıkabiliyor.

TEB, fatura talimatı şartıyla 21.000 TL’ye kadar ödeme yaparken, İş Bankası Maximum Kart kampanyalarıyla birlikte 25.000 TL’ye varan avantaj sunuyor.

Para11OSMANİYE’DE EMEKLİLER PROMOSYONLARI TAKİP EDİYOR

Osmaniye’de emekliler, artan yaşam maliyetleri karşısında banka promosyonlarını önemli bir ek gelir olarak görüyor. Bankalar arasındaki rekabetin önümüzdeki dönemde daha da artması ve yeni kampanyaların devreye alınması bekleniyor.

Muhabir: Resul Özdil